Innbetalingsvarsel for turen til Bornholm er sendt ut.  Betalingsfrist er 20. mars - kr. 4.200,-.  Dette inkluderer reise og opphold m/festmiddag lørdag kveld.  I tillegg sponser korkassa 2 middager, 3 frokoster og leie av sengetøy og håndkler.  
(På grunn av dette utsetter vi innbetalingsfristen for kontingenten til 20.april, slik at ikke alle utgifter kommer samtidig. Kontingenten ble vedtatt på årsmøtet:  kr. 1400,-)

Som dere har sett, har vi et ganske lite repertoar som er vårt eget.  Dette skal vi synge fra på Hammershus fredag og på Festivalåpningen torsdag kveld.  I tillegg til dette skal vi synge seks sanger sammen med andre kor.  Nr. 156, 157 og 158 skal vi synge sammen med en annen gruppe. Vi er tilsammen gruppe B.  De tre andre sangene: nr. 159, 160 og 161 synger vi sammen med alle de andre korene. 
Disse sangene skal fremføres i Skt. Nicolai Kirke på lørdagen (øvelser før dette både fredag og lørdag).  Det er altså viktig at vi denne gangen lærer oss disse sangene på forhånd.  De ligger alle ute på Dropbox, så det er bare å sette i gang.

Vi gleder oss!

Minner om kordrakt (til utebruk).   Det danske festival-teamet minner oss om at vi som kommer via Ystad, må ha med PASS

Avreise torsdag 10. mai kl. 07.00 v/Stovner T-bane.  Oppmøte kl. 06.30